Регистрация

или влез в акаунта си с
или ако сте вече регистрирани

Вход

или влез в акаунта си с
или ако не сте регистрирани
Начало » Магазини

Кешбек магазини

Кешбек магазини - всички наши магазини и услуги ще ви върнат, част от платената сума за вашите поръчки.

Вече може да пазарувате изгодно и да получавате кешбек, а това със сигурност не означава да се откажете от приятно изживяване на пазаруването. С кешбек от Blaginki.bg това означава:

  • Покупка на качествени стоки;
  • Използване на най-добрите услуги на честни цени;
  • Получавате удоволствие от връане на част от похарчената сума;

Магазините с кешбек, които са партньори на Blaginki.bg заплащат на сайта комисионна за привличането на клиенти, а ние на свой ред си разделяме нашето възнаграждение с вас. Този модел на работа е изгоден за всички – клиент, магазини и ние. Вече може да купите почти всичко от нашите магазини с кешбек!

Облечете се стилно

В нашият каталог са представени едни от най-популярните интернет магазини като FashionDays, Deichman, GAP и други.

Магазини за техника и аксесуари за дома

Смартфони, таблети, лаптопи, телевизори, фитнес гривни и др., всичко това може да закупите от нашите магазини с кешбек като: AliExpress, Mall.bg, PCstore.bg.

Погрижете се за красотата и здравето си

Благодарение на сътрудничеството на Blaginki.bg с iHerb, Yves Rocher и Vichy можете без излишни разходи да закупите качествена козметика, парфюмерия, витамини, хранителни добавки и други стоки за поддържане на здравословен начин на живот.

Забавлявайте се и пътешествайте

Вече може да получавате кешбек не само от покупката на стоки през интернет, но и когато пътувате. Blaginki.bg ви дава възможност да закупите самолетен билет, да резервирате хотел или наемете автомобил, а с помощта на нашите партньори Booking.com, Kiwi.com, eSky.bg, Hotels.com, Rentalcars.com ще Ви върнем част от платената сума.

Спортувайте активно

Грижата за здравето и поддържането на добра форма е важно. С помощта на нашето страхотно предложение от Myprotein може да пазарувате от техния внушителен асортимент от спортно облекло, хранителни добавки, протеинови барчета, протеин и много други, а ни еще имаме грижата до получите своя кешбек обратно. С кешбек от Blaginki.bg поръчвате храна за вкъщи, купувате застраховка или получавате отстъпки от хостинга и интернет доставчици и това не е всичко!